Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Error sem_post: Invalid argument

Discussion in 'General Discussion' started by a_raims, May 29, 2006.

  1. a_raims

    a_raims Member

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi,

    I am getting a strange error on restarting cpanel (error is for mailman)

    Starting mailman services: sem_post: Invalid argument
    sem_post: Invalid argument
    sem_post: Invalid argument
    sem_post: Invalid argument

    Tried with updaing glibc and restarting server. But didnt work.

    Any help is appreciated ...

    # uname -r
    2.4.26-ow3
     
  2. marius

    marius Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Bucharest
    i have the same problem. anyone with a hint or something?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    First thing I'd try is:

    /scripts/reinstallmailman
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. marius

    marius Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Bucharest
    didn;t worked :(

    the subject of the alert is:

    "Cron <mailman@host> /usr/local/bin/python2.4 -S /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/cron/disabled"

    yesterday i did the "/scripts/reinstallmailman" but no luck..
    anyother suggestions?;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. dbrox

    dbrox Registered

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    You may want to try this NPTL fix that was found on another forum. I was having the same issues with kernel 2.4 and this seems to have resolved the error.

    # mv /lib/tls /lib/tls-disabled
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice