The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

error trying to park a domain

Discussion in 'General Discussion' started by IRCBrasil, Mar 29, 2006.

  1. IRCBrasil

    IRCBrasil Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    HI,

    I am trying park a domin for an account that I transferred from another server, and when i try park it, i receive a message:

    domain.com is already configured.

    If i try park another domain, i can, the error is just for parking a doming that didnt come with the account when i transfered it.

    Some sugestion? i tryed /scripts/fixcommonproblems and fixeverithing but nothink work.

    Thanks since now.
     
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    First check from WHM whether that particular domain is already parked or used as an Addon domain. If yes remove it and if not, check the below files. Remove the entry of that park domain from these files and try to park the domain again.
    /var/cpanel/users
    /etc/httpd/conf/httpd.conf
    /etc/localdomains
    /etc/userdomains
    /etc/valiases/
    /etc/vdomainaliases

    Hope this will help you.
     
  3. IRCBrasil

    IRCBrasil Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks a lot Shekhar :)

    Best Regards,

    André.
     
Loading...

Share This Page