The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error when transfering account

Discussion in 'General Discussion' started by Chriz1977, Sep 18, 2006.

  1. Chriz1977

    Chriz1977 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi
    When trying to copy an account from my server to another one I get the following message

    ttempting to login as hasnat to 72.232.20.234 via ftp
    Login ok
    Uploading Htaccess
    Uploading Wrapper
    Uploading Dectector
    Uploading Packager
    Uploading Downloader
    Uploading Killer
    chmoding scripts
    Unable to get uid of remote account...(trace information follows)...

    HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    Date: Mon, 18 Sep 2006 14:07:31 GMT
    Server: Apache/1.3.36 (Unix) mod_jk/1.2.14 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.4.2 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.27 OpenSSL/0.9.7a
    Connection: close
    Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1





    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or
    misconfiguration and was unable to complete
    your request.

    Please contact the server administrator, email@theunmetered.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


    Error while copying account...! Aborting Extraction

    Anyone got any ideas what the problem is?

    Cheers
     
  2. rustelekom

    rustelekom Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    moscow
    Unable to get uid of remote account

    may be user already deleted or just transfer do not work correctly. if you have access as user, you can use ful lbackup feature instead just transfer. Create full backup and upload it to user account on new server. then restore it as root (you will need move archive to /home folder) or ask your support do that for you.
     
  3. Chriz1977

    Chriz1977 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Got it working

    Cheers for the help, I actually hadnt thought about that method. I used the FTP option in the end and that sorted it, not sure why, but hey, if it works it works.:D
     
Loading...

Share This Page