The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

errors after rebuild apache

Discussion in 'EasyApache' started by mohammad6006, Mar 15, 2010.

  1. mohammad6006

    mohammad6006 Registered

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi
    i have linux vps and whm panel

    i wanted to install a media site

    and then install media plugin ff-mpeg flv and etc

    and build easy apache with various versions several times
    and change php.ini values

    now i have some errors in web sites on my vps acount

    for example:

    1-i install a joomla cms on a acount and after change configuration.php-dist to configuration.php display 404 error on site

    2- i create a folder and a subdomain for this folder
    but when i go from subdomain link show 404 error

    3- i create custom page on vbulletin before it displayed correctly but now show this error:

    Code:
    Content Encoding Error (content_encoding_error) 
    
     
    Server response could not be decoded using encoding type returned by server.  
    This is typically caused by a Web Site presenting a content encoding header of one type, and then encoding the data differently.  
    
    For assistance, contact your network support team.
    
    and ...

    please help me

    Tanx a lot
     
Loading...

Share This Page