Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

errors after upgrade

Discussion in 'General Discussion' started by fxs, Jul 3, 2014.

  1. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Before upgrade NO modification was made on this server (perhaps at least 2 months)
    we upgrade a deicated server to WHM 11.44.0 (build 19) and Apache v3.24.22
    each website have their own ip fo
    after this upgrade 2 websites were down (2 last lines of account information)
    we can reach them by their own ip
    dns error?
    how to solve?
    thkx
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,570
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    It may be helpful to post at least some part of the errors you're seeing.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator


    <<>> DiG 9.8.4-rpz2+rl005.12-P1 <<>> domain.com
    ;; global options: +cmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 11331
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;domain.com. IN A

    ;; Query time: 475 msec
    ;; SERVER: 10.1.38.2#53(10.1.38.2)
    ;; WHEN: Thu Jul 3 10:55:30 2014
    ;; MSG SIZE rcvd: 33
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,570
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    This page shows a little bit more detail:
    intodns.com/domain.com
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It looks right in WHM
    It was right before, it looks right after the update
    some files are messed up somewhere.
    how to rebuild?
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,570
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might check at your Domain Registrar to make sure things are set there, proper.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I already checked .....
     
  8. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,570
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Please feel free to open a ticket to cPanel Technical Support. I'm sure they can assist you in locating the issue.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Can't wait
    Nobody knows how to rebulid the cpanel files with dns?
     
  10. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,570
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You stated:
    There is generally no wait time on getting responses to tickets with cPanel. You started this thread almost 8 hours ago.

    cPanel Technical Support would have responded to your ticket much quicker.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Ah, ok
    How can I do that?
    I got a dedicated server with ovh....
     
  12. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,570
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    From within your WHM, there's a life preserver icon top right corner. Click that to open a menu, select Contact cPanel and follow the prompts from there.

    Good luck with this. When you open that ticket, please post the ticket ID back here so we can be sure and update the thread with the outcome of the issue.

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. fxs

    fxs Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks a lot.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice