The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/etc/userdomains - frequently wiped

Discussion in 'General Discussion' started by andyf, Sep 16, 2003.

  1. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    This has always been something which happened occasionally, /etc/userdomains sometimes became wiped after some WHM functions such as terminating accounts. Not exactly desirable, but at least it was rare. Rare enough infact to not be able to replicate it for a support ticket.

    However, over the last few days this has happened on several machines with no obvious cause. No accounts terminated/created which may have caused it (such as happened in the past).

    Has anyone else experienced this recently, I'm always reluctant to place support tickets and I would really appreciate some more feedback on this, even though I've seen it already across many machines.

    PS. I know /etc/updateuserdomains(2) will fix it :) The issue here is why it occurs in the first place, and working on replication of the problem which in turn will allow me to ticket it and get a resolution.

    Running 7.4.2-RELEASE_158

    Thanks.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. JTY

    JTY Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We've got a customer, that just reported this problem.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Jemshi

    Jemshi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    /scripts/updateuserdomains - right ? :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page