The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim (2)

Discussion in 'General Discussion' started by gregorya, Mar 13, 2004.

  1. gregorya

    gregorya Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    I have already posted a post for my problem, but without reply, so I need help please.
    I speak bad english, sorry...

    I have the following problem:

    My server work good with all softs, but when I try to send mail to user @hotmail.com or @msn.com the mail daemon reply to me:

    Please help me, I burn a fuse :( Thanks.
    Grégory
     
  2. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Run the following from a shell and paste the results:

    dig hotmail.com MX
     
  3. gregorya

    gregorya Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    this is the result:

     
  4. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Have you tried testing it again in the last few hours?

    Hotmail had been having major problems today, but they seem to have cleared them up.
     
  5. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Make sure hotmail.com isn't added to your /etc/localdomains file for some reason :)
     
  6. gregorya

    gregorya Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, but why I don't know, so thanks a lot, it's very friendly! No all work all right. Thanks a lot! :)
     
Loading...

Share This Page