The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

exim and sendmail crash after upcp

Discussion in 'E-mail Discussions' started by limneos, Oct 23, 2005.

  1. limneos

    limneos Member

    Joined:
    Mar 21, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello to all.

    It seems that either something is wrong with my configuration, or the UPCP doesn't work as expected...

    whenever upcp runs from crontab, (once per day) , my sendmail disappears and my mail system works weird (e.g. does not deliver any mail until I run /scripts/eximup --force )



    Code:
    root@server [~]# sendmail 
    
    /usr/sbin/sendmail: No such file or directory
    I fixed the problem by running /scripts/eximum --force and tried to run /scripts/upcp manually.
    Same! after running upcp , sendmail dissapears and mail malfunctions generally.

    what could cause this problem? should I forget running cpanel updates automatically , and do it only manually and then fix the errors manually too?

    Any help will be much appreciated.

    Regards,

    Limneos
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    What OS are you using? If it's FC4 look at the recent threads about what you need to do to fix the issue.
     
Loading...

Share This Page