The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim Configuration Manager is BLANK

Discussion in 'General Discussion' started by deadanon, Oct 15, 2013.

  1. deadanon

    deadanon Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I ran into an SMTP issue on one of my websites, however the Exim Configuration Manager is a blank page.

    Untitled.png
     
  2. copernic2006

    copernic2006 Member

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    I had the same concern using Chrome, I changed my browser (Firefox), the page is displayed correctly
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    649
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    I recommend checking the cPanel error log for any specific log entries when this occurs. It's located at:

    Code:
    /usr/local/cpanel/logs/error_log
    It's possible that you need to increase the "Max cPanel process memory" value under the "System" tab in "WHM Home » Server Configuration » Tweak Settings".

    Thank you.
     
  4. deadanon

    deadanon Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Tried editing the max ram from 512 to 1024 and also tailing the error log. There is no error that results from loading the blank page, and the max ram did not solve the issue.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    649
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You can try forcing an update of cPanel to see if that helps:

    Code:
    /scripts/upcp --force
    If the issue continues, I recommend opening a support ticket so we can take a closer look. You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
  6. deadanon

    deadanon Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The force update also did not work, I suppose I will need to open a ticket. Would I do that via cpanel.net or buycpanel.com which is who we purchased our licence through.
     
Loading...

Share This Page