Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Exim doesn't work

Discussion in 'General Discussion' started by jsilvestre, Nov 5, 2005.

  1. jsilvestre

    jsilvestre Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hy all,

    i have a litle problem with exim 4.54.He run but doesn't work.I read the logs and i search to a solution but nobody solv this problem.

    2005-11-06 02:23:17 socket bind() to port 465 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (1 more try)
    2005-11-06 02:23:47 socket bind() to port 465 for address (any IPv6) failed: Address already in use: daemon abandoned

    (Sorry my bad english)

    Best Regards

    O.S: FreeBSD 5.4
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-R22
    FreeBSD 5.4-STABLE i386 - WHM X v3.1.0
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. hillbilly1980

    hillbilly1980 Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I'm seeing the exact same thing on my freebsd.
     
  3. Izzee

    Izzee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice