Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

exim failed after installing buildapache

Discussion in 'EasyApache' started by Radio_Head, Jul 24, 2002.

  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    343
    I installed buildapache with php 4.2.2 succesfully (no problem reported) .

    All is working fine , however when I click on
    service status (on bluelagoon cpanel) I receive a exim FAILED warning .

    I tried to restart exim several times , I tried to remove alternative port on exim , however I receive always an exim failed warning on service status cpanel .

    However when I restart exim , or any other service , i don't receive errors ... I receive &exim started ok& but when I go on Cpanel I still see the Exim Failed Warning .

    Anyone is experiencing my Exim problem ? Any suggestion ?

    Thank you

    p.s.My server is running Red Hat 7.2
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Is cpanel just showing it as failed or is the service actually down?

    tail -f /var/log/exim_mainlog

    Restart exim while tailing this and see what errors are sprung up..

    report back if you can't see the problem :)

    Craig.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    343
    [quote:f95713545f][i:f95713545f]Originally posted by Craig[/i:f95713545f]

    Is cpanel just showing it as failed or is the service actually down?

    tail -f /var/log/exim_mainlog

    Restart exim while tailing this and see what errors are sprung up..

    report back if you can't see the problem :)

    Craig. [/quote:f95713545f]

    Thank you for reply .
    Only Cpanel , all seems working fine .
    When I restart exim and execute tail -f /var/log/exim_mainlog
    it reports me

    2002-07-24 14:27:39 End queue run: pid=31380

    No error is reported .
    Why is there &Failed Exim& on server status control panel ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Its probly checkserv playing up.

    Are you getting failed messages all the time ? (emailed to you)

    Craig
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    343
    [quote:7afcdccc3e][i:7afcdccc3e]Originally posted by Craig[/i:7afcdccc3e]

    Its probly checkserv playing up.

    Are you getting failed messages all the time ? (emailed to you)

    Craig [/quote:7afcdccc3e]

    I updated cpanel , then I restarted Apache . Now it's all UP ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    good good .)

    Craig.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice