Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Exim Failed - But working

Discussion in 'General Discussion' started by sigep739, Apr 9, 2005.

  1. sigep739

    sigep739 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hello everyone,

    In my WHM Server stats, it says Exim failed (it has said this for about two weeks ever since I upgraded Exim)... however, it is working fine! In other words, I am able to send and receive like normal.

    How do I get the status to work so my clients do not beleive I am screwing it up.

    Thanks,
    Joe
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Are you sure that chkservd hasn't fallen over (that's the process that checks the other processes), on Linux:

    service chkservd restart
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. sigep739

    sigep739 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    .

    wow.. i cant believe that worked. i thought restarting exim would work... but apparently you need to restart the service checker... unbelievable!

    Thanks.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice