The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim Filters Changed in Exim Configuration Manager is this normal now?

Discussion in 'E-mail Discussions' started by vlee, Oct 2, 2012.

  1. vlee

    vlee Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las Vegas, Nevada, United Stat
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Exim Filters Changed in Exim Configuration Manager is this normal now? Check the screen shot attached.

    After the cPanel update to release WHM 11.32.5 (build 10) I have noticed that the settings I had are gone and I when I try to change them they do not stay enabled.

    exim-filters.jpg

    What is the correct settings now and how to fix this issue?
     
  2. vlee

    vlee Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las Vegas, Nevada, United Stat
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Plus I am now receiving phone call from clients that email is being bounced.
     
  3. vlee

    vlee Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las Vegas, Nevada, United Stat
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Well this maybe a bug in WHM Main >> Service Configuration >> Exim Configuration Manager

    Click on Filters if enabled breaks email and make all email bounce back to sender so do not use this feature and check to make sure that your cPanel server did not do the same thing mine did where these were enabled after the cPanel update to WHM 11.32.5 (build 10).
     
  4. vlee

    vlee Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las Vegas, Nevada, United Stat
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I was running Release mode for the many months up until today it is on Stable release. So now it appearing to me that it is big issue with the new WHM 11.32.5 (build 10)

    I have Goggling this all day and many people are having same issue and finding some posts are saying that reverting back to Stable release build is the only fix.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you open a support ticket for this issue so we may investigate and determine if it's a bug? You can submit a support ticket via:

    Submit A Ticket

    Please post the ticket number here so we can monitor the progress and update this thread with additional information.

    Thank you.
     
  6. ethix

    ethix Active Member

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Australia
    That is what I did to all my servers. Seems to have fixed the issue.
     
Loading...

Share This Page