Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

exim is running, but it display in red in cpanel?

Discussion in 'General Discussion' started by minghoo, Sep 19, 2004.

  1. minghoo

    minghoo Registered

    Joined:
    Dec 16, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    i just got a new vps account, exim button in cpanel server status show it is red, but when i tried in shell:
    /etc/init.d/exim status is running,

    how come this happened?

    how to fix it?

    this is annoying, when cutomers saw this in cpanel.

    and tried to reboot or /scripts/exim4

    can't fix this problem.


    Thank you so much.

    sean
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    353
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    try

    /etc/init.d/chkservd restart
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. minghoo

    minghoo Registered

    Joined:
    Dec 16, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151

    Thank you for helping. however, it still display red in whm, i think the problem is whm, how can i fix it?


    sean
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice