The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim Issue - Hard to Explain

Discussion in 'General Discussion' started by VH-Robert, Oct 26, 2003.

  1. VH-Robert

    VH-Robert Member

    Joined:
    Mar 31, 2003
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    S. Florida
    Ok.. when someone uses a script, php or cgi to send an email to more than 1 people, all the emails come back sayign the domain is unrouteable.

    Here are some examples:

    xxxx@msn.com R=fail_remote_domains: unrouteable mail domain "msn.com

    xxxxx@aol.com R=fail_remote_domains: unrouteable mail domain "aol.com

    xxxxx@hotmail.com R=fail_remote_domains: unrouteable mail domain "hotmail.com

    If the user only sends it to 1 person, it works. But more than 1, they get them all back.

    This goes for any users on the server and any script, Cgi or php. I unchecked the option under tweaks, but now only a few are coming back.. ie. yahoo.com.

    Any ideas?? Thanks!
     
    #1 VH-Robert, Oct 26, 2003
    Last edited: Oct 26, 2003
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    How are the addresses being separated? For shits and giggles, have you tried reinstalling exim? /scripts/exim4
     
Loading...

Share This Page