The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim Issues

Discussion in 'General Discussion' started by Ixel, May 5, 2006.

  1. Ixel

    Ixel Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all,
    Recently i've been getting a lot of email issues on my server, sending or receiving.

    Checked exim_rejectlog and found things like this:
    X-Mailer: Internet Mail Service (5.5.2653.19)
    Content-Type: multipart/alternative;
    boundary="----_=_NextPart_001_01C67043.B3E6B980"
    2006-05-05 17:44:29 1Fc3Pp-0006sW-Mv H=bay105-f12.bay105.hotmail.com (hotmail.com) [65.54.224.22] F=<<PRIVATE>@<PRIVATE>.com> temporarily rejected after DATA

    Note: <private> is hidden email basically, it would be real otherwise (in the logs).

    Any ideas on what can cause this or a fix?
    I tried /scripts/fixeverything, removed RBL and ClamAV lines from exim.conf and reloaded, but still nothing.

    [Edit]
    Client also said this to me:
    The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was '<private>@<private>'. Subject 'asd', Account: '<private>@<private>', Server: '<private>', Protocol: SMTP, Server Response: '451 Temporary local problem - please try later', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 451, Error Number: 0x800CCC79

    Thanks,
    Ixel.
     
  2. rustelekom

    rustelekom Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    moscow
    try /scripts/eximup --force
    look as permission on files corrupted also may be spamd or clamav misconfugred.
     
  3. Ixel

    Ixel Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Tried that a moment ago as suggested, still problems :(.
    How can I check the permissions myself?

    As for spamd/clamav I will have a look.

    Ixel.
     
  4. rustelekom

    rustelekom Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    moscow
    if you touch /etc/exim.conf, may be problem is there. try rename it to /etc/exim.conf.back and again run /scripts/eximup --force
    when this script it set correct permission.
     
  5. mike25

    mike25 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh NC, USA
    did you find a solution to this, I have this on two servers and it is driving me insane
     
  6. mhubber

    mhubber Registered
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had a similar problem and it turned out that cpanel had incorrectly added my domain to /etc/localdomains

    Instead of the entry being just my domain name it was set to the hostname of my server. I corrected this and was able send mail without issue.

    --Mike.
     
Loading...

Share This Page