The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim keeps failing please help

Discussion in 'E-mail Discussions' started by hostcadet, Jun 16, 2009.

  1. hostcadet

    hostcadet Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have tried everything even force install and exim won't stop failing.

    When restarting it hangs here
    MaxQueue set to:100 - then when i hit ctrl+c it goes on

    Waiting for all threads to finish
    Shutting down the main socket.
    --- Stopped at Tue Jun 16 16:15:19 2009
    Closing the main socket.
    Socket file removed.
    [ OK ]
    Starting exim: [ OK ]
    Starting exim-smtps: [ OK ]



    While it is hanging here if you to service status while it is hanging
    the only thing failed is spamd. once it finishes restarting its
    goes to failed in whm.

    /var/log/exim_mainlog says

    2009-06-16 16:06:52 Start queue run: pid=21273
    2009-06-16 16:06:52 exim 4.69 daemon started: pid=21281, no queue runs, listening for SMTPS on port 465 (IPv6 and IPv4)
    2009-06-16 16:08:08 1MGgp0-0005Yw-LO <= root@server1.xxxxxxx.com U=root P=local S=566
    2009-06-16 16:08:14 1MGgp0-0005Yw-LO => xxxx@xxxxx.com R=lookuphost T=remote_smtp H=xxxxx.com [69.73.170.9] X=TLSv1:AES256-SHA:256
    2009-06-16 16:08:14 1MGgp0-0005Yw-LO Completed
    2009-06-16 16:15:19 exim 4.69 daemon started: pid=21879, -q1h, listening for SMTP on port 25 (IPv6 with IPv4)
    2009-06-16 16:15:19 Start queue run: pid=21880
    2009-06-16 16:15:19 Abandon queue run: pid=21880 (load 3.04, max 3.00)
    2009-06-16 16:15:19 End queue run: pid=21880
    2009-06-16 16:15:19 socket bind() to port 465 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2009-06-16 16:15:49 socket bind() to port 465 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (8 more tries)
    2009-06-16 16:16:19 socket bind() to port 465 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2009-06-16 16:16:50 socket bind() to port 465 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (6 more tries)
     
  2. hostcadet

    hostcadet Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any one have any suggestions?
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If you haven't already submitted a ticket, please do so: http://tickets.cPanel.net/submit

    You can place "ATTN: Brandon" in the subject line since he is interested in assisting you with this issue.
     
  4. hostcadet

    hostcadet Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just went ahead and reinstalled OS and cpanel and it seems ok now.

    Thanks very much for your help though!
     
Loading...

Share This Page