The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim mailform.php won’t send email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by j2d, Sep 14, 2011.

  1. j2d

    j2d Registered

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello All,
    I’m new to cPanel and WHM. I have navigated around quite a bit especially in the email sections for hours on end.
    I am having a problem with sending a php mail form through exim. For testing purposes I used a simple form from W3Schools web site, which is very generic. I set the to: and from: sections in the mailform.php I loaded the web page and submitted, but the email never got sent. I have tested the mail via the linux terminal and that seems to work. And I did set up a qualifying email address. Any Ideas?
    Thanks in advance. J2d
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    When you send the form, it basically does not produce an error? Please check the following:

    Code:
    tail -fn0 /usr/local/apache/logs/error_log
    exigrep emailaddress@domain.com /var/log/exim_mainlog
    Please replace emailaddress@domain.com with the email address you are sending to using the form. For the first command, tail the Apache error log when visiting the page in a browser.
     
Loading...

Share This Page