Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Exim not reciveing mails!

Discussion in 'E-mail Discussion' started by SiMka, Sep 22, 2008.

  1. SiMka

    SiMka Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Ok, my problem started about 24 hours ago - suddenly I'm not recieving any mails, as I have Cron sending e-mails every hour. As of today, I haven't got any e-mails. The exim_mainlog is showing all traffic and so, the only errors I get is "Warning: Sender rate 0.2 / 1h" and so.. Log clearly shows that the server get's the mails from outside, but never deliver it to the right destination..

    Anyone knows what would cause this kind of problem?!

    Thanks
     
  2. SiMka

    SiMka Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    guess not...
     
  3. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Minneapolis, MN
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice