Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

exim problem??

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Daky, Sep 29, 2007.

  1. Daky

    Daky Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2005
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi,
    I have weird problem.
    Hope someone will be able to help me with this.

    What actually happens is that...
    every time i send an email from my server to any @hotmail account it doesnt arrive @hotmail.

    In my exim_mainlog, log says that operation is completed.

    2007-09-29 07:00:32 1Iba3k-00043A-0z no host name found for IP address IP
    2007-09-29 07:00:32 1Iba3k-00043A-0z <= webmaster@domain.name H=([192.168.1.100]) [IP] P=esmtpa A=fixed_plain:brm@dak$
    2007-09-29 07:00:32 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1Iba3k-00043A-0z
    2007-09-29 07:00:32 1Iba3k-00043A-0z => account@hotmail.com R=lookuphost T=remote_smtp H=mx3.hotmail.com [65.54.245.72]
    2007-09-29 07:00:32 1Iba3k-00043A-0z Completed

    What makes it weird is that..
    when i send email from hotmail to my servers account, i get email from hotmail, and, when i do reply on that email to @hotmail, email arrives @hotmail.

    ?! :/

    Can somebody pls help me with this?

    Thanks!
     
  2. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Did you look up the message ID in /var/log/exim_mainlog

    Is the hotmail account perhaps using a whitelist? Can you email to that account now that you replied from it?
     
  3. Daky

    Daky Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2005
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Well, i dont understand u perfectly :/

    When i reply from my server (dedicated) to already sent hotmail email , email is going to hotmail.

    When i write email to hotmails account, it doesnt.

    Every time i reply, its working, otherwise it doesnt.

    I set spf record etc, still no luck.

    Doesnt work for me :/
     
  4. deadlock

    deadlock Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    #4 deadlock, Sep 30, 2007
    Last edited: Sep 30, 2007
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice