The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim sending all email for user to /dev/null

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jsteel, Oct 14, 2004.

  1. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Be forewarned. Apparently the following filter that a user of ours had in place for over a year is now causing problems after a recent upgrade to 9.9.2-R7:

    # Exim filter

    if error_message then finish endif

    if
    $h_X-Spam-Status: contains "yes"
    then
    save "/dev/null" 660
    endif


    The result of this was sending *ALL* email to /dev/null for the domain. It's most likely a result of the SpamAssassin 3 upgrade.
     
  2. pizzaman

    pizzaman Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 1, 2003
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have this on one of my customers as well,
    even on cPanel 9.9.8-C44. To fix it, I need to go to cPanel > Mail > Mail Filter
    and delete that rule.
     
  3. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Change the filter from "contains" to "starts with" or "begins with" and it should work as expected.
     
Loading...

Share This Page