The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Exim wont work, needs libcom_err.so.3

Discussion in 'General Discussion' started by Daemon1, Jul 4, 2006.

  1. Daemon1

    Daemon1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ive just changed from RedHat to FC5 using Cpanel, everything worked fine except exim.

    Code:
    root@srv1 [~]# ldd `which exim` | grep 'not found'
            libperl.so => not found
            libcom_err.so.3 => not found
            libcom_err.so.3 => not found
    root@srv1 [~]#
    Exim wont work period, how do I fix this? Trying to run /scripts/eximup --force --source just results in a bunch of error messages and I dont know how to fix it. Everything works besides exim, mail cant send or receive. Any help fixing this would be appreciated.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    I've seen a few troubles with FC5. Firstly, make sure that you're not running the FC version of exim by uninstalling any exim rpms that have been installed. Then try using eximup again. IF it still doesn't work, you may have to log it with cPanel through your license provider.
     
Loading...

Share This Page