The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

eximstats failed after update

Discussion in 'General Discussion' started by bofla, Sep 24, 2006.

  1. bofla

    bofla Member

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm stumped on this one:
    Starting eximstats: Can't locate auto/Cpanel/cPanelFunctions/getmydbhost.al in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/5.8.4/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl . /usr/local/cpanel /usr/local/cpanel /scripts /usr/local/cpanel /scripts) at /usr/local/cpanel/bin/starteximstats line 25

    upcp ran ok, fixed the new stunnel issue but this seems out of control. Any idea how to reinstall cPanelFunctions ?

    Thankies.
     
  2. orion7144

    orion7144 Registered

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same issue. Also when I try to login to cpanel it comes up with a blank page. WHM works fine but says bind failed (its working thought)
     
  3. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Try to force updating first:

    /scripts/upcp --force

    If that still doesn't work try:

    /scripts/realperlinstaller --force DBD::mysql

    then

    /etc/init.d/cpanel restart
     
  4. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Several of our servers just started doing the same thing and is generating the exact same
    error message following a regular cpanel update.
     
Loading...

Share This Page