Failed to restore the domain -- error during the restore of a daily backup

sneader

Well-Known Member
Aug 21, 2003
1,194
62
178
La Crosse, WI
cPanel Access Level
Root Administrator
Here is a snippet of the on-screen log while restoring a customer's daily cpbackup (redacted the domains)

Restoring Domains

Warning! redacted1.redacted.com requires that be added before it can be, and there is no reference to in the restore file. This domain will be skipped.
Restoring Parked Domain...redacted2.com (redacted.com).......Done
Restoring Parked Domain...redacted3.com (redacted.com).......Done

Failed to restore the domain []!
Failed to restore the domain [redacted4.com]!
Failed to restore the domain [redacted5.com]!
Failed to restore the domain [redacted6.com]!
Failed to restore the domain [redacted7.redacted.com]!
Failed to restore the domain [redacted8.redacted.com]!
Failed to restore the domain [redacted9.com]!
Failed to restore the domain [redacted10.redacted.com]!
Failed to restore the domain [redacted11.redacted.com]!
Failed to restore the domain [redacted1.redacted.com]!
Failed to restore the domain [redacted12.com]!
(snip)
Done
First, there is obviously some "proper English" problems with this sentence: "Warning! redacted1.redacted.com requires that be added before it can be, and there is no reference to in the restore file." -- there are missing words, and it just doesn't make any sense.

But... can someone push me in the right direction, to look for why I'd be getting these errors with this account? Any ideas what might not be set up right? Some ghost entries somewhere?

FYI, the restore seemed to work OK, despite the errors.

- Scott