Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Fantastico broken for only one user.

Discussion in 'General Discussion' started by mohan, Oct 7, 2005.

  1. mohan

    mohan Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi,

    I am getting this error message , when trying to open fantastico from cpanel, only for one particular account.


    ##########

    Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /tmp/cpanel_phpengine.1128713735.10442596.288529495759 on line 98

    ##########

    Please help....
     
  2. simplybe

    simplybe Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    is the user over their webspace quota ?
     
  3. sumith

    sumith Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2005
    Messages:
    96
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    158
    fantastico

    Hi,

    When you enter CPanel (main CPanel info page) depending on the skin you use, there must be some information about MySQL databases maximum/used. Check if the information provided is valid.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. tukaramg

    tukaramg Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /tmp/cpanel_phpengine fixed

    Hello,

    Please try /script/upcp --force your problem will get resolved.



    Regards,
    TukaramG :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. maximus_marcus

    maximus_marcus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hello,

    The best solution for this is to re-install fantastico and there will be no further problems as it will not affect the other users on the server. Going for an upcp will not be the best resolution .

    Thank you

    Marcus
    The New Phase Of Support
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. asish

    asish Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    Got to /tmp on the server clear the sessions, and the .* files.
    Then try using fantastico. This could do the trick.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice