The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fantastico error within cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by fishfreek, May 7, 2006.

  1. fishfreek

    fishfreek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I get the following error now after a recent cpanel update. I am now running 10.8.2_C82 and I have under Tweak seetings IONCUBE already set. I have tried unsetting it and resetting it as well as recompiling apache, rebuilding php, restarting apache, getting new core files from fantastico.

    I think they are installed in /var/netenberg/archives/fantastico_de_luxe/ as thats all that comes up when i do a locate command.
     
    #1 fishfreek, May 7, 2006
    Last edited: May 7, 2006
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,478
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  3. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    10.8.2-CURRENT_82 is actually the latest release in the CURRENT tree.
     
  4. fishfreek

    fishfreek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I was running 10.8.1_C112 for the longest time aswell. Then I updated to the 10.8.2_CXX release versions.

    I have already gone thru many of those FAQ's and none of them deal with the error. A search on that forum turns up others with the same error and some suggested fixes and they dont help either.

    This didnt occur until the 10.8.2 update IMO.
     
  5. fishfreek

    fishfreek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Well I decided to downgrade to the latest stable version 10.8.1-S114 and guess what!!!

    Fantastico magicly works again.

    So I decided to try to update to the lates current release 10.8.2-CURRENT_82 and see if maybe it was a bad update even thugh I did do a /scripts/upcp --force before.

    Guess what. Fantastico broke again with same error.

    So one final downgrade to the latest stable and presto it works once more.
     
  6. Almuric

    Almuric Registered

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm having this exact same problem. I'd rather not go back to a previous version of CPanel. Any word on when this is going to be fixed?
     
  7. gorilla

    gorilla Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    699
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney / Australia
    Fantastico is working fine for us runing latest release
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R83
    Maybe you need to check with kosmo at http://www.netenberg.com/forum/
     
  8. Almuric

    Almuric Registered

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeah, already been digging through those forums looking for a solution. Looks like I'm going to need to put in a support ticket :(
     
  9. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,478
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:

    oops. My mistake, sorry. Looks like I'm further back than I thought.
     
    #9 Infopro, May 10, 2006
    Last edited: May 15, 2006
  10. jols

    jols Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    We just upgraded two servers to ---> WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R83

    And now Fantastico is broken in cPanel with the same error listed in this thread.

    Has anyone found a solution to this? The www.netenberg.com/forum address is sooooooo slow tonight as to be totally unusable.
     
  11. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,478
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
Loading...

Share This Page