The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fantastico not showing in cpanel?

Discussion in 'General Discussion' started by Chriz1977, Jun 10, 2009.

  1. Chriz1977

    Chriz1977 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi

    I have just purchased a Fantastico Delux License. Ive installed it and enabled it in users features but its not showing p in users cpanels.

    It shows up fine in whm but not cpanel. Anyone got any ideas what could be up?

    Cheers
    Chriz
     
  2. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    You went through the download and standard install scripts I presume ...

    However, did you go through the Fantastico setup menus in WHM
    and setup Fantastico itself which includes a WHM "Install" portion
    and then you need to configure it to tell it which packages and
    accounts you have and what Fantastico content you'll be offering, etc.

    If you haven't done that yet, that's your problem.

    If you have done all the setup from shell and WHM both completely
    and also remembered to activate it in your feature list on the server
    then the only other standard general issue that comes to mind is
    that some operating systems (Centos 5 for example) have a glitch
    with 'wget' and you generally need to manually retrieve and build
    a new version for the server before Fantastico will work.
     
  3. PlatinumServerM

    PlatinumServerM Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    397
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey, USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  4. krizag

    krizag Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Check whether fantastico is enabled in the feature manager too.
     
  5. Chriz1977

    Chriz1977 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi

    It was a WGET error, Problem sorted now. If anyone else has this error please update WGET as stated in the netenberg faq!

    Criz
     
Loading...

Share This Page