Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Fatal error: require() after a server change

Discussion in 'General Discussion' started by NetX, Aug 3, 2009.

  1. NetX

    NetX Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hi

    After transfer my domains to a new cpanel server, all the domains with forums are sending php errors like this:

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/local/lib:/usr/local/lib/php:/usr/lib') in /home/newm/public_html/foro/common.php on line 127


    I recompiled apache & php

    ?im using Apache 2.2 & php 5.2.10

    (before i used 2.0 & 5.8 but nothing)

    I have:
    cPanel 11.24.5-R37629 - WHM 11.24.2 - X 3.9
    CENTOS 5.3 i686


    Some ideas?
     
  2. Voltar

    Voltar Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    267
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Bakersfield, California
    Have you verified that config.php actually exists?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. NetX

    NetX Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Yes, all the files exists.
    Also this problem is happening in several domains, t think tthis problem is not the file missing.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice