The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

favicon.ico

Discussion in 'General Discussion' started by jackal, Dec 26, 2003.

  1. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is there anything special one has to do to a server to get these recognized.
    I have placed the code below in the head section of this site in the index.html page. We can not get it to show up. Can someone else try and see if it is working or it is a browser problem?

    http://www.soviet-awards.com

    <LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://soviet-awards.com/favicon.ico">
     
  2. Peter Andersson

    Peter Andersson Registered

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Trelleborg, Sweden
    Hi jackal

    It shows in Safari 1.1 (Mac)

    --
    Peter
     
  3. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks Peter need to know if it works with IE
     
  4. dianaward

    dianaward Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2002
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Works in IE for me

    I think this is IE 6 (I'm at the library, not my own computer.) running on Windows 2000.
     
  5. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    It worked after I reloaded it by dragging the icon back to the address bar. That's what IE needs sometimes.

    It works fine in N7.
     
  6. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Well I clicked add favorites and added the page has ie icon, close internert explorer and restarted several times still the same ie icon. I tried the icon by itself and then I dragged into the url browser bar it replaced the ie icon for the page but it does not stay when I close page and reopen same thing
     
  7. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Damn thing works fine in netscape 7 like you said
     
  8. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    I don't like IE anyway. Problem is, that's what most visitors use.

    I notice that I need to get the icon to appear before adding to favorites, but even then, sometimes the icons in the favorites disappear again later.

    When IE first started using the icons, there was never a problem. Now they've got something messed up.
     
Loading...

Share This Page