The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FCGI + eAccelerator not caching

Discussion in 'General Discussion' started by cesarlwh, May 13, 2011.

  1. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    #1 cesarlwh, May 13, 2011
    Last edited by a moderator: May 13, 2011
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I've corrected the spelling for caching in your forum thread title and post. I also changed the title name to more closely reflect the actual issue, since it isn't EasyApache that would be responsible for caching but FCGI + eAccelerator.

    As for the caching issue, when you visit the site, is anything writing to /tmp/eaccelerator folder location for that account? How do you know it isn't caching precisely?
     
  3. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am using a /var/eaccelerator with chmod 777 on eaccelerator dir.

    The dir have a files but the memory allocated(see image) not UP, and this server have 1500+ domains
     
  4. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Memory in use 2.04 kb (0%) -> this not change... not UP not DOWN
     
  5. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Please submit a ticket as I don't know if /tmp/eaccelerator is being used from your reply for caching data temporarily and that's the typical setup. I also don't know if you installed our copy of eAccelerator or not.

    You can submit a ticket using WHM > Support Center > Contact cPanel or via the link in my signature.
     
  6. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The problem is the source guardian, the cpanel support desabled this and the problem is solved.
     
  7. activa

    activa Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Morocco
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have the same isseu ,

    source guardian not enabled but no scripts are cached . any fix for this ?
     
Loading...

Share This Page