Feature not showing in client panel

ilaurens

Active Member
Jul 13, 2013
28
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
I tried to install Varnish with end-user from Unixy. The install worked fine, it also shows the panel in the administration panel.

But when the end-user is active, the client could see a Varnish option. But that is not shown. At first I thought the problem was Unixy's tool. But the same happened with CloudLinux. It just does not give a option in client area.

1) I have tried to re-install OS and CPanel
2) Option is enabled in Features manager and the package manager uses the features. Tested, but still does not work. Other options works fine.
3) upgrade and downgrade of CPanel does not work either.
4) Tried it also with a clean install. Does not work either.

I have been working with it for a few days, and basically my patience is running out. Please help.
 

ilaurens

Active Member
Jul 13, 2013
28
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
Seems like this problem is resolved.

Hello,

Upon further investigation, I found the PHP selector icon not showing up due to an bug that we have an internal case open on. The case number for this case is 141697 and it will be listed on changelog.cpanel.net when resolved.

I proceeded to manually correct this for you using the below commands.
=======================================================
[23:02:50 pluto [email protected] ~]cPs# mkdir -vp /usr/local/cpanel/base/frontend/x3/dynamicui/
mkdir: created directory `/usr/local/cpanel/base/frontend/x3/dynamicui/'
[23:02:59 pluto [email protected] ~]cPs# vi /usr/local/cpanel/base/frontend/x3/dynamicui/dynamicui_lvephpsel.conf
[23:03:15 pluto [email protected] ~]cPs# cat /usr/local/cpanel/base/frontend/x3/dynamicui/dynamicui_lvephpsel.conf
itemorder=>999,version=> 1.0,itemdesc=>$LANG{Select PHP Version},description=>Select PHP Version,group=>software,acontent=>Select PHP Version,url=>lveversion/extension-selector.html,feature=>lvephpsel,imgtype=>icon,subtype=>img,type=>image,width=>32,height=>32,file=>lvephpsel
[23:04:57 pluto [email protected] ~]cPs# /usr/local/cpanel/bin/rebuild_sprites
=======================================================

I can verify the Select PHP Version icon is now showing up without further errors. I am currently still investigation your Varnish plugin icon not showing up. I will provide another update when available.

--
Samir Jafferali
*NIX Technical Analyst
cPanel, Inc.
The varnish plugin had to re-install(or re-enabling end-user - I did a re-install first) after using the fix. And the rest is working smoothly now!

Thanks a lot for the good support @Samir Jafferali

Really happy with the fast time solving the issue, makes me feel like I have wasted a lot of time trying to solve this myself :P
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,909
2,228
463
I am happy to see the issue is now resolved. Thank you for updating us with the outcome.
 

smoge

Well-Known Member
Jul 2, 2004
52
0
156
What a royal pain the #$%^&*().... thanks for posting this fix... I already wasted a couple of hours of my life before I found this... thanks for keeping me from wasting more. LOL!