The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fetch_vhost_ssl components high CPU usage

Discussion in 'General Discussion' started by Dan K, Jun 23, 2017.

  1. Dan K

    Dan K Registered

    Joined:
    Apr 23, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey,

    We've recently upgraded a couple of servers to CentOS7 and migrated accounts across. Since the migration we've seen extremely high CPU usage from "xml-api - fetch_vhost_ssl_components -json fetch_vhost_ssl_components" for long periods of time (several days).

    Is this normal or is it a known issue? I assume this is part of AutoSSL?

    Thanks
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,167
    Likes Received:
    1,295
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi Dan,

    It's possible this relates to corruption in one of the files used to store SSL data for the AutoSSL feature. Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look at the affected system?

    Thank you.
     
  3. Dan K

    Dan K Registered

    Joined:
    Apr 23, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey Michael

    It's happening on 2 servers currently but I've opened ticket 8639789.

    Thanks
     

Share This Page