The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

File_get_contents Couldn't resolve host name

Discussion in 'General Discussion' started by furtif, Jun 2, 2009.

  1. furtif

    furtif Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello,

    I have a problem into a cpanel/whm plateform.

    Why i use file_get_contents with a domain, i got this error :
    In my php.ini, i have :
    Code:
    allow_url_fopen = On
    allow_url_include = On
    
    What is the problem with this fonction ?

    Ps : sorry for my english, i am french.

    Thanks a lot
     
  2. viraj

    viraj Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Hi,

    Does the /etc/hosts show the correct hostname & IPs?
     
  3. furtif

    furtif Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Thanks a lot ! /etc/hosts is the problem.

    he had two IP.

    Thanks
     
  4. PlatinumServerM

    PlatinumServerM Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    397
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey, USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. viraj

    viraj Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    You're welcome :)
     
Loading...

Share This Page