Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

First cPanel issue in years what did i do wrong

Discussion in 'General Discussion' started by gunlocators, Mar 14, 2011.

  1. gunlocators

    gunlocators Registered

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ok i have a domain gunlocators .com setup also had wolfprecision .com parked so when I typed in wolfprecision it would go to gunlocators. Now wolfprecision is showing an apache placeholder page and not going to gunlocators .com if i do the https: wolfprcision 2083 to get in admin it lets me in and says gunlocators.com on left side for info so they are linked. Only thing i changed today way the IP for gunlocators .com and it immeidiately worked

    any help is appreciated
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,609
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    238
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You are likely cached, since both sites work for me in a browser. Try a proxy such as proxify.net or kproxy.com to see that a non-cached user can access the sites and both go to the same location.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. gunlocators

    gunlocators Registered

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    thank you your correct stupid me :)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice