The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fix cPanel Installation

Discussion in 'General Discussion' started by TapanB, Feb 29, 2016.

  1. TapanB

    TapanB Active Member

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    I got a brand new server on which I tried myself to install cpanel, all was going fine when suddenly I got this message and cpanel installation stopped:

    --
    2016-03-01 00:00:56 590 (DEBUG): - ssystem [END]
    2016-03-01 00:00:56 592 (DEBUG): - ssystem [BEGIN]: /usr/local/cpanel/scripts/restartsrv_httpd --no-verbose
    2016-03-01 00:03:57 592 (DEBUG): Job for httpd.service failed because a fatal signal was delivered to the control process. See "systemctl status httpd.service" and "journalctl -xe" for details.
    ---

    I waited for sometime but nothing happened and then while copying the error I accidentally pressed ctrl+c keys (to copy) but it exited from cpanel installation.

    Now how do I re-install cpanel on the server ?? Please guide.

    Thanks.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  3. TapanB

    TapanB Active Member

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    A forced upcp fixed the issue.

    Thanks.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,682
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page