Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fix Quota

Discussion in 'General Discussion' started by nidhin_nl, Jun 20, 2006.

  1. nidhin_nl

    nidhin_nl Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Is there any Cpanel script to fix the quota of a particular user alone in a server other than /scripts/fixquota
     
    #1 nidhin_nl, Jun 20, 2006
    Last edited: Jun 20, 2006
  2. WebScHoLaR

    WebScHoLaR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    511
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Planet Earth
    I'm not aware of any script that fixes the quota for specifi user.
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    AFAIK, you have to rebuild the whole quota files, so /scripts/fixquotas is what you'll need to run.
     
  4. nidhin_nl

    nidhin_nl Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Thankyou for the reply:cool:
     
Loading...

Share This Page