The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixing depencies for no reason

Discussion in 'General Discussion' started by Bdzzld, Feb 19, 2006.

  1. Bdzzld

    Bdzzld Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Messages:
    356
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Hi,

    One of my servers running CentOS 4.2 x86_64 is having a strange "problem" the last three days. The following is shown when running /scripts/upcp :

    Code:
    ...
    Nothing to do
    Error: Missing Dependency: zlib = 1.2.2.1-2 is needed by package zlib-devel
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package gd
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package xorg-x11-libs
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package freetype
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package libpng
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package fontconfig
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package libtiff
    Error: Missing Dependency: libz.so.1 is needed by package openssl
    Setting up Update Process
    ...
    
    There's however nothing wrong with the dependencies... Each time the script is run, it's displaying the message about missing dependencies, when the script has already corrected them (although that was not necessary)...

    Hope it makes some sense...
    Any idea what this can be?

    Thanks.
     
  2. Bdzzld

    Bdzzld Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Messages:
    356
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Update : When /scripts/upcp ran last night, it was trying to fix "missing dependencies" once again... :(
     
Loading...

Share This Page