The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FormMail and accentuation problems

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Arvy, Jun 8, 2007.

  1. Arvy

    Arvy Well-Known Member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    92
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Brazil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    last 06 June, cPanel did a big update. Since then, I'm having problems with FormMail. I'm in Brazil so we use accentuation. All accentuation appears with "HTML codes" but no "content-type: text/html" is sent.

    Before update, example: "lançamento da programação"

    After update, example: "lan& ccedil ;amento na programa& ccedil; & atilde ;o"
    (* spaces added manually to avoid HTML shows the translated chars)

    Cpanel: 11.4.2-RELEASE 13517
    Our charset is ISO-8859-1

    * I saw another message here about the "greek chars" but I dont know if it's the same problem, so I'm posting to help anyway.

    Thank you,
    Rogerio / Brazil
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Upgrading to 11.4.6-RELEASE_13580

    should solve this.
     
  3. Arvy

    Arvy Well-Known Member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    92
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Brazil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Perfect! Thank you cpanelnick !!

    I forced an update now and everything is ok again.

    Thanks a lot!
    Rogerio / Brazil
     
  4. c0i0t3

    c0i0t3 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hospedagem de Site
    hi, I am with the same problem, I am using this version of cpanel 11.4.6-RELEASE_13580
    already I brought up to date for version WHM 11.1.0 cPanel 11.5.24-E13586 more the problem continues, what I must make? Thanks :)
     

Share This Page