The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FormMail.cgi BROKEN!!!!!!!!

Discussion in 'E-mail Discussions' started by rpmws, Oct 16, 2003.

  1. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    Last nights build wrote new formail scripts to my cgi-sys. I have several customers already with broken forms. No matter what we get.
    ------------------------------
    There are missing fields!
    recipient is missing

    Form Dump:
    -----------------------------

    when a form is submitted. all data is there and email address is of that domain.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. troxalias

    troxalias Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2001
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Athens - Greece
    We have the same problem.
     
  3. mjm2

    mjm2 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    rm -rf /
    hooray cPanel!!!

    nice job testing stuff out before releasing it....
     
  4. iain-uk

    iain-uk Member

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    edinburgh, scotland, uk
    Hey guys try it changing /cgi-sys/ to /cgi-bin/ worked for me :)
     
  5. hicom

    hicom Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Try changing method="POST" to method="GET"

    I'm actually having trouble with that as well. The server display error msg:

    "recipient is missing"

    with no form dump when setting METHOD="POST" , but it works fine with METHOD="GET"

    However, on large forms, METHOD="GET" doesn't work at all (the page doesn't even submit) and I can't use METHOD="POST" 'cuz it gives the recipient is missing field even though I made sure of:

    <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="RECIPIENT" VALUE="master@mysitehere.com">
     
    #5 hicom, Dec 6, 2003
    Last edited: Dec 6, 2003

Share This Page