Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

FormMail.cgi problem

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Daniel, Jun 11, 2002.

  1. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    missing_fields_redirect does not work.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Confirmed.. this isnt working for us too..

    Has anyone put in a bug report or know of a workaround? as we have a couple of clients unhappy .)

    Craig.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. brandonarbini

    brandonarbini Registered

    Joined:
    May 18, 2002
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    Still not working. What should we do?
     
  4. thomas

    thomas Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Same here, thought maybe I was doing something wrong, guess not. :)
     
  5. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Bugzilla Bug 544
    Opened: 2002-04-23 09:30
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice