The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FormMail.cgi

Discussion in 'E-mail Discussions' started by paulo_piri, Feb 22, 2006.

  1. paulo_piri

    paulo_piri Registered

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, i have a problem and i need help... please

    i need use a formmail Clone, but i can´t understand the help in Cpanel.

    i have seen the link FormMail Clone but when i made http://mysite.com/cgi-sys/FormMail.cgi the answer was "This is FormMail-clone, a clone of FormMail.cgi. It is a clean room version for legal purposes (a less restrictive liscense), but should behave the exact same way as Matt Wright's Original, but contain none of his code." i need make download "FormMail.cgi". what is the right path for download on the server.

    help me... please :confused:

    bye
     
  2. forlinuxsupport

    forlinuxsupport Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    386
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. paulo_piri

    paulo_piri Registered

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    formmail /cgi-sys/ vs /cgi-bin/

    thanks a lot for your reply

    i'll try http://manual.amstechdns.com/formmail/. i see the link, but in my folder on server there isn´t /cgi-sys/. can i create one folder with same name? the only folder that i can see on the server is /cgi-bin/ is it the same?... can you help me? sorry, but i never used cgi!! :rolleyes:


    thanks,
    Paulo_piri
     
  4. forlinuxsupport

    forlinuxsupport Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    386
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    NOOO.. its a link in the apache config.
    so if you put /cgi-sys on any url apache will interpret it and goto the correct directory

    ScriptAlias /cgi-sys/ /usr/local/cpanel/cgi-sys/

    Just use it like the document I gave you says,, and dont worry about if the file exists or where it exists, apache will take care of that for you.

    ::
     
  5. paulo_piri

    paulo_piri Registered

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Andy, thanks a lot for your help.

    i tried that you said and the result was great!!

    best regards,
    Paulo_piri
     
  6. forlinuxsupport

    forlinuxsupport Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    386
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    :)

    Glad to hear it !!!

    Im so tired of spammers exploiting peoples rubbish home made formmails.. :)

    Cheers
    andy
     

Share This Page