FormMail Clone HELP !!!! PLEASE

highroyds

Member
Jul 7, 2005
7
0
151
Hey guys,

I'm nearly ripping my hair out (whats left of it lol)

I've got the FormMail clone on the server:

cgi-sys/FormMail.cgi

but when I try and send an email from the form thats on my site the form just gives me:

There are missing fields!
[email protected] is missing

Form Dump:
Now the code in the page is:

Code:
<form method=GET action="http://www.dapgroup.com/cgi-sys/FormMail.cgi" target="_top">

<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="recipient" VALUE="[email protected]">

<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="subject"  VALUE="WebSite Contact"> 

<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="redirect" VALUE="http://dapgroup.com/thanks.htm">

 <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="required" VALUE="[email protected]"> 

<input type=hidden name="sort" value="Adam Clark,DAPGroup,[email protected],comments">
I would be very grateful if someone could put some light on this as its driving me nuts lol :mad: I know for a fact thatt he email address's I'm trying are on the site and working, it just seems as the script cant find them.
 

jols

Well-Known Member
Mar 13, 2004
1,110
3
168
It is this line that is giving you problems:

<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="required" VALUE="[email protected]">


This is not how you set up the required field in FormMail.

For instance - If you have these fields established in your form:

name
address
phone
email
country

And you want to require name, address and email. Then you would set up the required field like this:

<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="required" VALUE="name,address,email">
 

highroyds

Member
Jul 7, 2005
7
0
151
Hi,

Thanks, I've got it all working, I contacted the company that I got a template from and they told me how to get it working :D .

Cheewrs for ya help though.