The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forward the outgoing emails not working any more

Discussion in 'E-mail Discussions' started by nemmy, Nov 14, 2010.

  1. nemmy

    nemmy Registered

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello, please help me.

    i have read here on forums how to forward the outgoing emails.
    so i have foolow you inructions:
    i have edit directly with text editor the file etc/cpanel_exim_system_filter and i added the following script:
    if first_delivery
    and ("$h_from:" contains "sales1@example.gr")
    or ("$h_from:" contains "sales2@example.gr")
    or ("$h_from:" contains "sales3@example.gr")
    or ("$h_from:" contains "sales4@example.gr")
    and not ("$h_X-Spam-Checker-Version:" begins "SpamAssassin")
    then
    unseen deliver "sales@example.gr"
    endif

    i saved the file and then i have tested the emails and everything was working fine. i dodnt knowwhat happened the last week but that sript is not working any more! i noticed that whm had make some updates.
    i looked insde that file again etc/cpanel_exim_system_filter and the script was still there... but not working!

    what is the problem now? i didnt make any changes in the whm, only some automatic updates has make whm. and after those the script not working.

    any sollution?
    thank you for your time.
     
Loading...

Share This Page