Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

forwarders domains missing ?

Discussion in 'General Discussion' started by mitul, Jul 1, 2003.

  1. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello,

    I have 8 domains that should be listed when i create a Forwarders from Mail Settings in my control panel.

    Now I can see only 5 domains. Where are the rest of the 3 missing domains.

    I could not see them. Any help please ?

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Do the missing domains appear in your cpanel users file?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    where is that ?

    can u clear this to me. Thanks for the reply. :)

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    /var/cpanel/users/username

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello Thank for the reply....

    See what i'll make u clear where i need your help.

    I want to set the mail forwarders so when i create the mail forwarders i get the list of the domains where i need to set the forwarders.

    I have 8 domains in my /mail folder but the list on the control panel shows only 5. When i checked my add-on domains i found 4 domains that are created. so is there any concern with add-on domains and the list of domains in the mail forwarders ?

    I am really confused in them ?

    I'll just see the cpanel users file and let u know.

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I'm not confused, you are. Go edit your cpanel users file and add the missing domains. Fairly simple.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    But these domains are not on my server they are just listed or are add-on domains. I suppose /var/cpanel/users/ contains all files that has account on this domain right ?

    The add-on domains contains 4 domains listed in total. and the list shows 5 domains in the forwarders drop down.

    Now one of the domain which is in the add-on domain list is also missing from the drop-down list. So how do i get all the domains in the list.

    Is it like all the add-on domains only appear in the drop-down list for mail forwarders ? if yes then why one of the domain is missing.

    Sorry if i have confused u, i am not clear witn the add-on and mail forwarders thing. :( :confused:

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Sorry I hve got that. When i checked my /var/cpanel/users/user file it showed me this

    DNS1=domain.com
    DNS2=domain.com.au
    DNS3=newdomain.com
    so should i add in
    DNS4=nw1domain.com
    DNS5=nw2domain.com
    DNS6=nw3domain.com

    and these will appear in the list right ?

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Correct. Add the additional lines like you have (remember to increment n by 1 for each line. (DNSn). Save & close and you should be good to go.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice