The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forwarding e-mail not working

Discussion in 'E-mail Discussions' started by csc2ya, Aug 14, 2008.

  1. csc2ya

    csc2ya Registered

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm trying set up my e-mail account in cpanel so that when an e-mail is recieved, it will be forwarded to my main e-mail address.

    I've logged in to my e-mail on our server, and set up the forwarding as follows:

    Address Forward To Functions
    xxxxx@xxxxx.xxx to yyyyy@yyyyy.y.y Trace Delete

    i'm not putting the e-mail addresses on here for obvious reasons.

    I then sent an e-mail from a third account to see whether it worked, and although it was recieved by the first account, it was not forwarded on.

    Is there anything else I need to do to get it working?
     
    #1 csc2ya, Aug 14, 2008
    Last edited: Aug 14, 2008
  2. Vinayak

    Vinayak Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2003
    Messages:
    267
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bharat
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Delete the forwarder and create it again.
     
  3. FreedomBI

    FreedomBI Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Also check the mail logs. It's possible that it was forwarded on but dropped by the remote server, especially if you're forwarding to something like hotmail.
     
  4. oulzac

    oulzac Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If you have ASSP installed turn it off and then test, ASSP has many settings that prevent forwarding to be prevented.
     
  5. csc2ya

    csc2ya Registered

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the suggestions. I've checked all of those, and it appears that the server isn't trying to forward the e-mail on.

    I've contacted our host who are going to check the server to find out what's causing it, and hopefully get it working for us.
     
Loading...

Share This Page