The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forwarding Issues

Discussion in 'E-mail Discussions' started by entropy1980, Jun 5, 2007.

  1. entropy1980

    entropy1980 Registered

    Joined:
    Aug 10, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have several domains in which email is supposed to forward to myself@adomain.com, the mx record for adomain.com has been altered in the WHM to point to mail1.ex.anotherdomain.net for a hosted Exchange solution I use. The problem is everything is getting dumped into the local mailbox for myself@adomain.com it’s almost like the server is ignoring the mx record and delivering the mail locally… any ideas? The mx record for mail.ex.anotherdomain.com is set to 0 . WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-S9966
    CentOS 4.5 i686 - WHM X v3.1.0...

    Please help!
     
  2. bashcpanel

    bashcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Please check whether domain name is present in "/etc/localdomains" if yes delete it from there and add it in "/etc/remotedomains" It shud solve your problem. :)
     
  3. entropy1980

    entropy1980 Registered

    Joined:
    Aug 10, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yep that was it... thanks
     
Loading...

Share This Page