The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forwards and Autoresponders Reappear after delete

Discussion in 'E-mail Discussions' started by cranberrytech, Jun 13, 2017.

  1. cranberrytech

    cranberrytech Registered

    Joined:
    May 24, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    About two weeks ago I used "Copy an Account From Another Server With an Account Password" in WHM to migrate an account from an old server to a new one. The old server was a shared server which I did not have full access to. The account I transferred was having storage space/email/forwarder/autoresponder issues.

    After migrating the account I took to troubleshooting the autoresponder issues. The autoresponder for the one account it was in use on appeared to be blank. The only field fields filled in were the account info and the message body containing ????. I deleted the autoresponder completely. Checked the autoresponder page to be sure. The next day, when I checked, the autoresponder had returned. It was exactly the same as it was. Like it had never been deleted. I deleted the auto responder again and this time removed everything in the /home/USER/.autoresponder directory. Confirmed it was gone. A few days pass, checked the autoresponder, it was back again. Delete rinse and repeat several more times.

    There has to be a larger issue here. Checked the associated file in /etc/valiases. Discovered there are forwarders which point to an account which points back to the forwarder. Delete the circular forwarders from Cpanel. Check /etc/valiases/ again. That looks correct now. A few more days pass. The autoresponder and all of the circular forwards have returned. Delete rinse and repeat several more times.

    The real question: Why do the forwarders and autoresponder keep coming back? It just seems to be this one account. The problem existed before I copied the account over. I just wasn't looking for it.

    Server Info:

    CENTOS 7.3 x86_64 xen hvm
    whm cPanel & WHM 64.0 (build 24)

    Thanks in advance for the help.

    -Dave
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,064
    Likes Received:
    1,288
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
  3. cranberrytech

    cranberrytech Registered

    Joined:
    May 24, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I created a support ticket: 8600529
     
Loading...

Share This Page