The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fresh install, no login?

Discussion in 'General Discussion' started by selbach, Jun 10, 2007.

  1. selbach

    selbach Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Have just installed cpanel v11 on a fresh Centos 5 server.

    I can get the "great success / apache is working on your cpanel and whm server" side to show but I cant log in.

    have tryed a reboot, but no luck.

    can enybody help?
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    sounds like a browser issue
     
  3. selbach

    selbach Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    dont think its that, can log on to my old server with the same browser with out problems...
     
  4. eNetHosts

    eNetHosts Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Please See PM
     
  5. selbach

    selbach Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    have found the problem. firewall was enabled
     
Loading...

Share This Page