The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fresh Install not taking me to the Install Wizard

Discussion in 'General Discussion' started by TbG, Dec 29, 2004.

  1. TbG

    TbG Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just got done installing cPanel on the Fadora box. When I try to log into https://my.ip.addr.ess:2087 I get a user/password prompt. I havn't set anything up, so I have NO idea.
     
  2. TbG

    TbG Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When I reboot cPanel this is what I get:

     
  3. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Use the username root and the root password for the server at the login prompt.
     
  4. TbG

    TbG Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    oh.. duh. This is what happens when you're out of Jolt and running on 2 hours of sleep. Thanks.
     
Loading...

Share This Page