Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Fresh Install not taking me to the Install Wizard

Discussion in 'General Discussion' started by TbG, Dec 29, 2004.

  1. TbG

    TbG Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I just got done installing cPanel on the Fadora box. When I try to log into https://my.ip.addr.ess:2087 I get a user/password prompt. I havn't set anything up, so I have NO idea.
     
  2. TbG

    TbG Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    When I reboot cPanel this is what I get:

     
  3. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Use the username root and the root password for the server at the login prompt.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. TbG

    TbG Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    oh.. duh. This is what happens when you're out of Jolt and running on 2 hours of sleep. Thanks.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice