The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Front Page extensions again

Discussion in 'General Discussion' started by asmithjr, Aug 14, 2006.

  1. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    When we try to add FP extensions to a site we get :
    Error: The server administration programs and the server extensions on the web server are not compatible. The administration program is too old to use with this server.

    I cannot find anything in log files.
     
  2. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    have you tried reinstall the front page extension on the server?

    also check if you uploaded any _vti_ folders to the public_html folder of your account on the server?
     
    #2 tweakservers, Aug 14, 2006
    Last edited: Aug 14, 2006
  3. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Yes, been trying every combination of everything I can read on the forums here.

    Problem is when they try to publish using FP extensions, usually they get the Not Installed or SharePoint service not installed on this server.
     
Loading...

Share This Page